Top

Termeni si conditii

Comandarea de produse de pe www.tiaparfume.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos:

Societatea SC LINX LMN SRL își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului www.tiaparfume.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Societatea SC LINX LMN SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc.
SC LINX LMN SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.tiaparfume.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Accesul la site:

Societatea SC LINX LMN SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC LINX LMN SRL, fără acordul scris al acesteia.

Comentarii, comunicări și alte date/informații:

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Securitatea informațiilor:

Prin crearea contului, dumnevoastră vă exprimați consimțământul ca SC LINX LMN SRL să întreprindă următoarele: colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea și modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea datelor cu caracter personal, în condițiile Legii nr. 677/2001.

Procedura de preluare a datelor personale colectate online dar și prin intermediul formularelor puse la dispoziție de către societate este completată cu dispozițiile legii în vigoare și a normelor și dispozițiilor interne ale societății privind datele personale.

Pagina noastră de internet și celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin măsuri tehnice și organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dumneavoastră de către persoane neautorizate precum și împotriva pierderii sau distrugerii datelor dumneavoastră.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinatate.

Garanții:

SC LINX LMN SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv firma noastră își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare sau își modifică prețul din oferta curentă a importatorului. Orice comandă lansată pe site va fi preluata de un consultant si cumpărătorul va fi contactat pentru disponibilitate și confirmare.
SC LINX LMN SRL nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de pe www.tiaparfume.ro. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina importatorului și service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de furnizorul nostru. Valoarea maximă a obligațiilor firmei noastre față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de noi de la acest client.

Retururi:

Termenul în care puteți returna un produs achiziționat de la SC LINX LMN SRL pe motiv de produs defect sau neconform așteptărilor dumneavoastă este de 14 zile calendaristice, banii returnându-se la dumneavoastră tot în 14 zile calendaristice. În caz că banii nu ajung la dumneavoastră în timp util, vă rugăm să ne contactați pentru a putea rezolva problema cât mai repede posibil.

Orice reclamație ulterioară nu se mai poate onora, conform politicii noastre de retur și dacă utilizați produsul după care doriți să îl returnați, vi se va opri o anumită sumă de bani pentru uzura acestuia sau a accesoriilor consumabile care intră în componența sa (de ex. șină ori lanț de drujbă).

Returul pe motiv de utilizare necorespunzătoare ori defect cauzat de utilizare incorectă nu se acceptă, ci se poate repara produsul contracost în urma unei constatări efectuate de un service autorizat.

Promoții:

www.tiaparfume.ro își stabiliește singură regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu sau prin newsletter. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către firma noastra în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. www.tiaparfume.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

Greșeli de tipărire:

În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, www.tiaparfume.ro își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Termen de livrare:

Livrarea produselor se face prin curierat, termenul de livrare estimat fiind de 24-48 ore. În situații deosebite, mai ales în perioada promoțiilor de Paște, Black Friday, de Crăciun etc., termenul de livrare se poate mări datorită aglomerării firmelor de curierat. Societatea SC LINX LMN SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru aceste întârzieri independente de ea.

Transportul produselor:

Taxa de transport este de 9.99 lei cu excepția produselor care au specificat „Transport gratuit”.

Politica de prețuri:

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte. Societatea SC LINX LMN SRL va putea desfășura orice campanie promoțională referitor la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către SC LINX LMN SRL.

Dispoziții finale:

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

You don't have permission to register

Reset Password